Hundpassning

 

 

 

Erbjudande om gratis hundpassning

Om du har köpt en valp av oss så passar vi den gratis i upp till tre dygn, 2019. Om du vill kan du dela upp erbjudandet på två eller tre tillfällen. Det är upp till dig. Det är givetvis är en bonus för oss att få träffa valparna igen samtidigt som du kan vara trygg i att hunden tas om hand av någon känner till dess behov. För många hundar är det en väldigt positiv upplevelse att på detta sätt få återse flocken.

 

Vi har möjlighet att ge din hund ett eget utrymme men oftast fungerar det utmärkt att ha “gästhundar” tillsammans med våra egna hundar. Ni måste ta kontakt oss i förväg så att inga hinder föreligger på det aktuella datumet för vår del. Hör helst av er online genom formuläret om ni är intresserade av detta erbjudande så kontaktar vi er!

 

Namn:
Email:
Meddelande:

 

Om du bor i närheten av oss och har behov av hundpassning då och då kan vi också ofta hjälpa till. Även om du inte har en av “våra” valpar erbjuder vi hundpassning och har då ett erbjudande som innebär att du får ett dygn gratis första gången du anlitar oss. Denna kampanj gäller hela 2019.